Gönül Dostları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gönül Dostları

Gönül Dostları Forum Sitemize Hoşgeldiniz

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ

YazarMesaj
MARABA
Yönetmen
Yönetmen
MARABA

BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ Empty
MesajKonu: BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ   BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ Icon_minitimeSalı Mart 18, 2008 6:35 pm

καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...

кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...

оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...

вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...

ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!

ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...

υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи

Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...!

ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ...

єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт...

nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!!

düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη

кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм

вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...

Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun....

bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün...

"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... "

Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!

Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin....

Gideceğin yere beni de ***ür sewgili sorana başımın belası dersin!!!

Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan...

Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!!

Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git..
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın

YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım ..

...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak...

ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın..

Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..

Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı

ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя....

' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı
MARABA
Yönetmen
Yönetmen
MARABA

MesajKonu: DEVAMI   BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ Icon_minitimeSalı Mart 18, 2008 6:36 pm

İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!!

кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя...

' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!

Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!....

nickini bile görmek istemiorum..oturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin

Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı..

Kalbimi gökyuzune actım sevgilim Gözlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım...

++Söz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese

+++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir

+++Gülü öylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм...

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..!

Yoklugunda Seni Özlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN.

GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN

ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ

çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi

*ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim ama sen insan olma nezaketini gösteremiosun

Hani a$K Seni Yormu$tu...YoLun Sonuna Koymuu$tu..?

Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim..Hersey Bitti..AnLasana..

Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi?

üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...

Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET

SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..

-αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α

-zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм

нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz....

'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Hem BiLqiLi. TaktInmI KoLuna YakI$acak. Kodunmu Duvara YapI$acak. Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen AmA Yerine QetirmeyeCen. RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN.!'

...Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye...Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan... ---ÖTeSi YaLaN---

Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !!

BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_(H aDi_LeN)

·$3gece(S)YORLMUS oturur BASUCUMDA, YLNIZLIKSA UYUYA kalmış yatağımda, GOZYASLARIMBIR arkdştn ODUNC, aglayıp GERIVERCEGIM...

Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin.......

ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!

Ooofff ne yaptım ben sana?...

~ ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~

ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)

•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм ..•

ѕєиι ѕєν∂ιğιм кα∂αя нιç кιмѕєуι ѕєνмιуσяυм...

ѕση вι кєѕ уιηє σηα gι∂ι¢єм ѕση вι кєz ∂υ∂αğıηı öρü¢єм нαуαтıм νυя кαℓвιм....

Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή...

∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм...!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!

๓єтαllicα вι gяυq αуภเ zα๓αn∂α вi тαяzdıя!...

нαуαтı öℓє вιя уαşαкι нαуαт ѕєηι кıѕкαηѕıη öℓє вιя ѕєωкι öℓüм ѕαηα α¢ıѕıη...

αяα∂ιğιη_şєуιη_∂єğєяι_αяαякєη_νєя∂ιğιη_∂єğєя_к α∂α∂ ιя...

gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя..

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм...

gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη...

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟...

(¯`•._ﻯ€йЇ• ﻛể√!ỳ٥Řﺚщ _ .•´¯)

ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ..

...віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі...

§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ...

รєภเ ђєг özlє๔เğเ๓๔є ﻮöкtєภ ๒เг אıl๔ız ๔üşรєא๔เ ๔üภאค кคгคภlığค ๒๏ğยlยг๔ย!!...

∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк...

>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< <

BiR Hİç OlUp İmPaRaToR OlMaKTaNsA,OnuRlU Bir HiÇ OlMaYı TeRcİh EdeRiM..
MARABA
Yönetmen
Yönetmen
MARABA

MesajKonu: BUYRUN BUNLARDA ÇERÇEVELERİ   BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ Icon_minitimeSalı Mart 18, 2008 6:36 pm

Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok...

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım..!

Dağların bile sesi çıkmaz,bakma suskun durduğuma!..

Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor....

' Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '

Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer...ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!!

Dertlerimle başBaşayım....

KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istememem sel***** artık yanlızım...

Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...

Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...

ßıktım Herşeyden SEnin Yüzünden Kahretsin...

4 duvar arası bana mesken...

Yalnızım ßak Anladım Sevgiye Aç Sevgiye Muthaç

sSAna BENden bir söz kim sevdi seni bnm kdr..

aAşk mı dedin bna? SAÇMALADIN!

şŞimdi qit istemiyorum qelme Sakın...
| | уαραмαz,уαşαуαмαz вυ кαℓвιм ѕєηѕιz нєяşєуιм ∂υя gιтмє..! | |

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR

..!!öl๓üş кคгﻮค ﻮöz๓ü ๏אรยภ кเ ๒๏ş tüŦк שยгรยภ кเ รรยz ђשยz๔ค ๒๏ğlยא๓ кเ ๒๏zยк คгค๒ค çคгקรภ кเ şยคภ รภเ ๔üşüภא๏гยM..!!

°•уαğмυя мυтℓυℓυğмα göℓgє ∂üşüямєк ιçιη уαğıуσяѕυη вιℓιуσяυм ηιуєтιη вєηι αğℓαтмαкѕα вєη zαтєη αğℓıуσяυм•°
MSN NİCKLER
●°·._.°·.[ ( Nick Yazın ) ].·°._.·°●.

°·. °·.°◦●.O ( Nick Yazın ) O.●◦° .·° .·°

◦•·.·°¯° ·)» ( Nick Yazın ) «(·°¯°·.·•◦

˙·◦ ··•●( Nick Yazın ) (●•·· ◦·˙

˚·•‹●›•·( Nick Yazın )·•‹●›•·˚

...·˚ .·˚·.·°˚¨ ( Nick Yazın ) ¨˚°·.·˚·.˚·...

˙·•●›˙·•●› ( Nick Yazın ) ‹●•·˙‹●•·˙

●•····•·.◦˚¯˚◦.·• ( Nick Yazın ) •·.◦˚¯˚◦.·•···•●›

‹●•··· ·•· ( Nick Yazın ) ·•· ··•●›

˚˚˚·.˚·..·˚¯˚·._.· ( Nick Yazın ) ·._.·˚¯˚·.·˚ .·˚˚˚

(¯˚·._) ( Nick Yazın ) (_.·˚¯)

•●((¯˚·._.• ( Nick Yazın ) •._.·˚¯))●•

BEDAVA BUNLAR KOŞ KOŞ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» buyrun bunlar ilkler :))