Mesaj Sayısı : 126 Kayıt tarihi : 08/02/08 Yaş : 37 Nerden : İSTANBUL
Konu: TÜRKLERI TANIMANIN 40 YOLU :)) Salı Mart 18, 2008 12:53 pm
SEVGİLİ ÜLKÜDAŞLARIM )) 01- Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma 02- Yeni atılmış bir betona basma veya isim, numara yazma 03- Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma 04- En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme 05- Cep telefonu kullanımının yasak olduğu yerlerde illede telefon ile konuşma 06- Kar topunun içine buz veya taş koymak 07- Belediyenin duraklara koyduğu saatleri söküp duvar saati yapma 08- Kumsalda deve güreşi yapma hastalığı 09- Şahin marka arabayı doğan görünümlü yapma 10- Ağaçlara ve banklara kalp ve isim baş harfi kazıma 11- Dersini çalışıp sınıfını geçeni inek sayma 12- Mesleki ünvanımızı İngilizce söyleme 13- Tiki olanların tiki ile kasıtlı uğraşma 14- İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozma 15- Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı 16- Reklam için asılan afişleri yırtma hastalığı 17- Tuvalet duvarını defter sanma 18- Otobüs duraklarına "Ateşli sevişirim beni ara" yazma 19- Trafikte bizi geçen arabayı yakalayıp illede geçmeyi bir şey (...) sanma 20- Sinyal verir vermez şerit değiştirme. Olası bir kazada sinyal verdik görmedinmi deme 21- Ara yoldan ana yola çıkacak araca yol vermeme 22- Ünlü birini görünce ona el sallama 23- Ünlü birini görünce fotoğraf çektirip samimi havası verme 24- Yaşamadığımız bir olayı yaşamış gibi anlatıp ona kendini bile inandırma 25- Otobüs durağa yanaşınca ille ön kapıdan inme hastalığı 26- Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine yazı yazma 27- Minibüs şöforüyseniz beğenmesen bile mutlaka Kral Fm dinleme 28- Kırmızı ışıkta beklerken yeşil ışık yanar yanmaz konraya basma 29- Yeşil ışığın yanmasına 3-5 saniye varken harekete geçme 30- Kimsenin bilgisi olmayan bir konuda ileri geri sallama 31- Faturaları hep son gününde ödeme 32- Kar yağınca eve bolca ekmek alma 33- Meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırma 34- Evlilerin bekarlara sakın ha evlenme demesi 35- Aynı filme giden insanların filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatması 36- Eline silah geçen birinin hemen silahla şaka yapması 37- Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce üzerine sürme 38- Takım elbise giyince elini cebine sokma hastalığı 39- Takımı galip gelince havaya silah sıkma 40- Meslek arkadaşlarına mesleki şakalar yapma